Skip to content

Verbod halogeenspots

Datum:
Auteur:Pro-Light

Verbod halogeenspots

Het importeren van halogeenspots is per 1 september verboden in Europa, slechts 25% van de consumenten is hier van op de hoogte blijkt volgens recent onderzoek. Welke lichtbronnen gaan in de ban en wat zijn de alternatieven…? Pro-Light kan u hierover infomeren.

Lampen met weinig rendement worden in de komende periode uitgefaseerd, de grootste “energieslurper” is uiteraard de gloeilamp, deze mag vanaf 1 februari dit jaar niet meer geïmporteerd worden. Het verbod van alle halogeenlampen is uitgesteld tot 1 september 2018, de GU10 – halogeenspots en de PAR30 spotlampenzijn per 1 september 2016 al verboden…….

Bestaande voorraad mag nog verkocht worden, importeren is dus daarentegen verboden.

Wat is het alternatief?

Led is uiteraard is het beste alternatief voor halogeen, de lichtopbrengst is gelijk of hoger maar een led lichtbron is maar liefst 90% energiezuiniger!!. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken bij de aanschaf van energiezuinige led verlichting en dus meer rendement te halen uit uw verlichting. Door onze ervaring en expertise op het gebied van dimbaarheid, kleurechtheid en vermogens kunnen we u voorzien van het juiste advies.

Neem gerust contact op via info@pro-light.nl of bel ons op 0495-453105

Met vriendelijke groet,

Team Pro-Light

led-retrofit-lampen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.