20210430-Pro-Light-Portretten-LQ-036
20220924-Pand-Pro-Light-LQ-004

Over ons

Pro-Light is opgericht in 2004 en kent haar oorsprong als importeur en groothandel voor met name de elektrotechnische branche.

Vanaf 2008 is Pro-Light zich steeds meer gaan richten op het ondersteunen en adviseren van haar klanten. Naast de groothandelfunctie ontstond er ook een adviesfunctie. Denk hierbij aan het realiseren van lichtplannen, lichtberekeningen en (technische) ondersteuning tijdens projecten. De afgelopen jaren heeft Pro-Light zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de verlichtingsbranche. De mensen van Pro-Light hebben passie voor licht, het optimaal ondersteunen van haar relaties en het realiseren van mooie, creatieve en innovatieve verlichting.

Light Info Center

Veel creatieve en functionele lichtplannen zijn
ontstaan in ons Light Info Center.

Hier is een groot aantal armaturen en lichtbronnen opgesteld in verschillende secties. Iedere sectie heeft haar eigen kenmerken: binnenverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting, design verlichting, plafondverlichting, railsystemen en diverse Led oplossingen.

Bij het realiseren van de behoeften en keuze van de juiste armaturen spelen onderwerpen als design, sfeer en beleving een belangrijke rol. Daarom beschikt ons Light Info Center ook over een groot assortiment aan samples, stalen en documentatie.

Installatiebedrijven, interieurbouwers en architecten zonder eigen showroomfaciliteiten kunnen gebruik maken van ons Light Info Center. Ons Light Info Center is geopend tijdens kantooruren of in nader overleg tijdens de avonduren of in het weekend.

2020120-Pro-Light-LQ-018

Afhaalbalie, bezorgdienst en magazijn

U kunt ervoor kiezen de bestellingen zelf op te halen bij onze afhaalbalie.

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven de producten zelf op halen. Wanneer uw bestelling gereed is, wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. De afhaalbalie is tijdens kantooruren geopend, maar indien noodzakelijk ook buiten reguliere tijden. Daarbij beschikt Pro-Light over een volwaardig magazijn.

Indien u niet in staat bent uw bestellingen af te halen, beschikt Pro-Light over een eigen bezorgdienst. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden om gebruik te maken van onze bezorgdienst via de contact pagina.