Skip to content

Unisign – Panningen

Unisign is in 1973 opgericht als een ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van gereedschappen en speciale machines voor de metaalbewerkingsindustrie. Het eerste CNC-bewerkingscentrum werd begin jaren tachtig geïntroduceerd en werd voornamelijk ontwikkeld voor boor- en taptoepassingen. UNISIGN is nu uitgegroeid tot een bedrijf dat innovatieve en bewezen machinegereedschap technologie produceert voor klanten over de hele wereld in alle marktsegmenten.

Pro-Light heeft, na een intensief voortraject, diverse productiehallen en magazijnen mogen voorzien van hoogwaardige led oplossingen. In de magazijnen is met name gekozen voor high efficiency led tube’s (ter vervanging van de conventionele 58W TL buizen). De high-end productie omgeving van Unisign is voorzien van de nieuwste generatie  led lichtlijn armaturen voorzien van een speciale lensoptiek. Deze armaturen zijn(zonder gebruik van gereedschap) in de bestaande lichtlijnen gemonteerd, dit ter vervanging van de 2x80W TL armaturen.

In totaal zijn er ca. 700 conventionele armaturen omgebouwd en/of vervangen door hoogwaardige led oplossingen

Hiermee gaat Unisign voor duurzaamheid, een betere lichtkwaliteit en een flinke energiebesparing (van gemiddeld ca.70%). Kortom een hele mooie win/win !!

Zowel de klant als Pro-Light is trots op het eindresultaat. We bedanken Unisign dan ook voor het vertrouwen

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Showroom Bos Group International
Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.