Skip to content

Tenfold Packaging Supplies – Eindhoven

Tenfold Group:

Een ambitieuze verpakkingsspecialist met tientallen jaren ervaring voor opdrachtgevers over heel de wereld. Gedreven door kennis, kunde en een ongeremde passie voor optimale efficiëntie in verpakkingen, doen wij er alles aan om de perfect fit te creëren.

Als sinds een aantal jaren mogen wij, als vaste verlichtingspartner van de Tenfold Group, de bedrijfspanden van deze mooie organisatie voorzien van passende lichtconcepten en energiezuinige led verlichting..

Recent heeft Tenfold Packaging Supplies een nieuw kantoor in Eindhoven betrokken, ook hier heeft Pro-Light het lichtplan mogen adviseren en realiseren, dit in nauwe samenwerking met VB Vastgoedinrichter en Markkant Elektro. Er is gezocht naar een mooie balans tussen functionele en decoratieve verlichting, dit om vooral ook de huiselijke sfeer te bewaken. Daarnaast is de bestaande conventionele verlichting in de expeditie omgeving compleet vervangen door energiezuinige led armaturen. Hierdoor wordt er een energiebesparing gerealiseerd van ca 60% !

We zijn dan ook trots op het eindresultaat en bedanken opdrachtgever en partners voor de fijne samenwerking !

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven
Verhoeven International - Maarheeze

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.