Skip to content

Synaffix te Oss

Synaffix, opgericht in 2010 en sinds 2014 actief op Pivot Park in Oss, heeft een uiterst gespecialiseerde techniek in huis, waarmee onder andere antilichamen ontwikkeld kunnen worden die gebruikt worden in de bestrijding van verschillende types kanker. De techniek zorgt voor een verbinding met medicijnen die zo rechtstreeks de kankercellen kunnen ‘aanvallen’, terwijl de gezonde cellen gespaard blijven. Dit leidt tot een verbeterde werkzaamheid en verdraagbaarheid.

In nauwe samenwerking met, en in opdracht van, Houben Souren hebben we recent het nieuwe kantoor van Synaffix te Oss mogen voorzien van een compleet nieuw lichtconcept. Door de opdrachtgever werden er strikte uitgangspunten geformuleerd, zo ook voor het lichtplan. Denk hierbij aan de eis om te voldoen aan de BREEAM norm: BREEAM-NL BRL 2020, niveau Good. Pro-Light is bekend met de BREEAM certificeringen en de bijbehorende lichttechnische aspecten, zodoende konden we hier goed op inspelen. Na een intensief voortraject werd ons dan ook de opdracht gegund voor dit mooie en uitdagende project!

We zijn trots op het eindresultaat en wensen de medewerkers veel werkplezier in hun nieuwe omgeving, daarnaast bedanken we zowel Houben Souren en Synaffix voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!.

 

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Showroom Bos Group International
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.