Skip to content

Slimme verlichting voor Interparking – Hub Dassenplein – Sittard

In opdracht van onze loyale installatiepartner Instatec en de Gemeente Sittard-Geleen werd Pro-Light gevraagd een “slim” en energiezuinig lichtplan uit te werken voor de Hub Dassenplein Parking in Sittard. De volgende uitgangspunten werden door de gemeente geformuleerd: veiligheid, comfort, energiezuinig (lees: minimaal 60/70% besparen op huidige verlichtingskosten) en een snelle terugverdientijd. We gingen de uitdaging uiteraard graag aan!

Het lichtconcept is opgebouwd uit lichtlijnen welke voorzien worden van hoogwaardige, dimbare en “slimme” armaturen. Door het systeem slim te programmeren worden de armaturen daar waar nodig ingeschakeld en bieden ze het gewenste lichtniveau en efficiëntie. Hierdoor wordt er een veilig, comfortabel maar vooral ook energiezuinig lichtconcept gerealiseerd. Kortom geen onnodige en dure branduren wanneer geen of nauwelijks traffic is.

We bedanken Instatec en de Gemeente Sittard-Geleen voor de mooie opdracht en het vertrouwen!

Heeft u ook behoefte of interesse in slimme verlichting, voor welke toepassing dan ook; onze lichtadviseurs helpen u graag!

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.