Skip to content

Innovado adviescentrum en demowoning – Bunde

Vrijdag 23 september opende Innovado in Bunde zijn deuren.

Bij het adviescentrum van Innovado kunt u terecht voor een professioneel en integraal advies op het gebied van verduurzaming. Bestaande en met name nieuwe technieken komen hier aan bod; van isolatie, batterijopslag, ventilatie, zonnepalen tot slimme verlichting. U kunt hier zowel als zakelijke of particuliere klant terecht voor een totaaladvies op het gebied van verduurzaming, energie-efficientie en comfort . Een geweldig, innovatief en uniek concept ontwikkeld door Pedro Heijnens.

Naast het prachtig ingerichte adviescentrum bevindt er zich ook een schitterende (demo)woning in het pand, compleet voorzien van bovenstaande technieken en het allernieuwste smarthome systeem van Loxone.  Een genot om te ervaren hoe comfortabel en zorgeloos wonen kan zijn………

Wij, als Pro-Light, mochten voor zowel het adviescentrum als ook de demowoning het complete lichtconcept bedenken en realiseren. Het eindresultaat mag er zijn!

Uiteraard hebben we ons als verlichtingspartner gecommitteerd aan Innovado.

We bedanken Innovado voor de prettige samenwerking en het vertrouwen. We wensen Pedro en alle collega’s heel veel succes met dit  mooie initiatief !

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Showroom Bos Group International
Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.