Skip to content

Hotel Rosveld – Nederweert

Afgelopen voorjaar gingen eindelijk de deuren open van het prachtige Hotel Rosveld in Nederweert. In nauwe samenwerking met de interieurarchitect en onze installatiepartner Valkenaars Elektrotechniek mochten wij zorgdragen voor het adviseren, ontwerpen en realiseren van het complete lichtconcept voor dit prachtige hotel, gelegen aan de A2 tussen Maastricht en Eindhoven (afrit Nederweert).

Van de receptie omgeving, de lobby, de gangzones, de hotelkamers tot de complete outdoor verlichting. Dit alles is door ons geadviseerd en gerealiseerd. Het eindresultaat is een levendige spot voor overnachten en ontmoeten voor zowel de business traveller als de leisure gast. Het gekozen lichtconcept versterkt het stoere, industriële doch warme en sfeervolle karakter van dit prachtige hotel. Zeker een bezoekje en overnachting waard!

Graag bedanken we Hotel Rosveld en Valkenaars Elektrotechniek voor het vertrouwen en de fijne samenwerking tijdens dit gave en uitdagende traject. Daarnaast wensen we de medewerkers heel veel (werk)plezier in deze prachtige omgeving!

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.