Skip to content

High Street Lofts – Weert

High Street Lofts is een ontwikkeling van SMART Real Estate Development. SMART Real Estate begeleidt al jaren woningcorporaties en beleggers bij hun investeringsbeslissingen. Een plotselinge brainwave, “Als we het zo goed denken te weten, waarom doen we het dan niet zelf?”, kregen we niet meer uit ons hoofd. En zo geschiedde.

High Street Lofts vormt, na eerdere particuliere projecten, de vierde ontwikkeling van SMART Real Estate. Ontwikkelingen van SMART Real Estate zijn te typeren als complexe, binnenstedelijke transformaties met respect voor het verleden en de nabije omgeving. Anders denken vormt daarbij steeds de crux. Een combinatie van rauwe industriële elementen uit bestaande panden in combinatie met luxe keukens en badkamers en hoogwaardige materiaalkeuze zorgt voor unieke appartementen met een kenmerkende loftsfeer die het beste te typeren is als industrieel-chique met een vleugje Scandinavisch design.

Voor dit unieke concept in Weert mochten wij het lichtconcept adviseren en realiseren, loft 4 en 5 zijn recent gerealiseerd, loft 1,2 en 3 volgen na de bouwvak. We konden het niet laten om de eerste lofts al op de gevoelige plaat te zetten

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Showroom Bos Group International
Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.