Skip to content

ARP – Maastricht

ARP Nederland is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. De consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Datacenter, Workplace & Mobility en Printing & Imaging. ARP gelooft dat technologie bedrijven grote kansen biedt om productiever te worden in de razendsnel veranderende wereld.

Recent heeft ARP zich gevestigd in het prachtige en monumentale Sphinx gebouw in Maastricht. In opdracht van ARP en onze partner Artop werd Pro-Light gevraagd het complete lichtconcept te bedenken en ontwikkelen. Een uitdagende maar geweldige klus aangezien we rekening moesten houden met het unieke karakter van deze omgeving maar ook met de technische en bouwkundige beperkingen. Maar wat is het gaaf geworden, al zeggen we het zelf!!

Het lichtconcept, wat bestaat uit functionele hoogwaardige (maatwerk) armaturen maar ook decoratieve oplossingen, is  zeer vakkundig geïmplementeerd door onze loyale partner Artop uit Gemert. We bedanken Artop en ARP voor het vertrouwen en wensen de medewerkers heel veel werkplezier in deze prachtige en unieke omgeving…

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven
Verhoeven International - Maarheeze
Luxe woonvilla - zuiden des lands

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.