Skip to content

Aluberg – Gemert

Aluberg Aluminium BV, inmiddels ruim 32 jaar actief op de professionele aluminium ramen-en deurenmarkt. De opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit bouwbedrijven, investeerders en projectontwikkelaars. De expertise bestaat voornamelijk uit grote en middelgrote projecten met vaak complexe details.
Sinds het bestaan verwerkt Aluberg uitsluitend producten van systeemleverancier Reynaers. De fabriek is ingericht met de meest moderne machines, alle voorzien van computergestuurde CNC-bewerking, zodat precisie de boventoon voert. Om de kwaliteit te waarborgen, is Aluberg ook aangesloten bij de VMRG (Vereniging van Metalen Ramen en Deuren).

Recent heeft de showroom van Aluberg een prachtige metamorfose ondergaan. Deze prachtige upgrade werd turn-key gerealiseerd door onze partner Artop. Wij mochten het onderdeel verlichting voor onze rekening nemen. Samen met Artop hebben we het lichtconcept vertaald vanuit het nieuwe Interieurontwerp, kortom sfeer en functionaliteit moeten naadloos in elkaar overlopen met met mooie en hoogwaardige armaturen……..en dat is aardig gelukt…. al zeggen we het zelf.!

We bedanken Aluberg en Artop dan ook voor het vertrouwen en de prettige samenwerking

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.