Skip to content

Aloysius Stichting – Nijmegen, Helmond en Weert

Aloysius Stichting:

Onze missie is voor hún toekomst. Wij zijn er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die onze expertise in onderwijs, begeleiding en ondersteuning nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Wij bereiden onze leerlingen voor op een betekenisvolle toekomst in de samenleving. Daarbij richten wij ons nadrukkelijk ook op hun ouders, familie en verdere omgeving. Wij werken daarvoor ook nauw samen met onze netwerkpartners in onder meer onderwijs en jeugdhulp.

Al diverse jaren mogen wij, als vaste partner van de Aloysius Stichting, zorgdragen voor het verduurzamen van diverse (school)gebouwen. Met meer dan 40 locaties in verschillende regio’s is de stichting sterk vertegenwoordigd. Ook afgelopen periode hebben we weer diverse locaties mogen voorzien van onze energiezuinige led verlichting. Bij onder andere Park Neerbosch in Nijmegen, De Korenaer in Helmond en de Widdonckschool in Weert zijn de conventionele armaturen vervangen door hoogwaardige led armaturen. Hiermee is er binnen de stichting weer een mooie stap gezet in het verduurzamen van deze gebouwen. Naast een energiebesparing van gemiddeld 60%  is het lichtbeeld en het comfort ook sterk verbeterd, fijn voor de rekening maar vooral ook voor de leerlingen en de medewerkers.

We bedanken de Aloysius Stichting voor het vertrouwen en wensen medewerkers en leerlingen veel plezier in de hernieuwde omgeving

 

 

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Synaffix te Oss
Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.