Skip to content

Pro-Light voorziet pop-up restaurant van der Valk van verlichting

Datum:
Auteur:Pro-Light

Samen met de interieurarchitect heeft Pro-Light het lichtplan ontworpen en mogen uitvoeren t.b.v. het tijdelijke restaurant Next Door van van der Valk Heerlen.

Helaas werd het van der Valk restaurant begin dit jaar getroffen door een verschrikkelijke brand, deze brand heeft een zeer groot gedeelte van het restaurant en keuken verwoest. Een zakelijk drama maar gelukkig waren er geen persoonlijke slachtoffers.

Door zeer daadkrachtig optreden van de eigenaren en medewerkers staat er 3 maanden later een schitterend (tijdelijk) restaurant naast het huidige gebouw. Een ongelofelijke klus waar Pro-Light een steen(tje) aan heeft mogen bijdragen. In een zeer kort tijdsbestek moest er een uitdagend ontwerp liggen zodat er na akkoord nog sneller geleverd moest worden….

Een hectisch maar prachtig en uitdagend traject wat afgelopen week heeft geleid tot de oplevering van het tijdelijk restaurant Next Door!.

Ondertussen is Next Door geopend en kan er genoten worden van een heerlijke lunch of maaltijd in een schitterende ambiance.

Wij wensen de familie van der Valk veel succes met Next Door !

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.