Skip to content

Pro-Light verlicht Vogelsbleek

Datum:
Auteur:Pro-Light

Wij zijn trots om te melden dat we recent de officiëleopdracht hebben ontvangen voor de levering van de complete verlichting van het nieuwe complex van Zorg -en Behandelcentrum Vogelsbleek in Weert. Na een lang en intensief voortraject is Pro-Light door aannemer en E-installateur geselecteerd als partner voor de verlichting.

De huidige bouw stamt uit 1981 en is niet meer van deze tijd.  Op de plek van de huidige bouw komt een modern zorgcentrum met negen sfeervolle woongroepen en nieuwe centrale ruimten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In zes groepswoningen biedt Land van Horne zorg aan mensen met lichamelijke klachten (somatiek). In de andere woningen gaat gespecialiseerde zorg aan mensen met de ziekte van Huntington aangeboden worden.

Bij de vormgeving van de nieuwbouw is rekening gehouden met de zorg, maar ook met het creëren van een prettige woonomgeving voor de cliënt. De nieuwbouw is ontworpen voor en met cliënten en medewerkers. Daarnaast zijn aspecten als duurzaam bouwen, veiligheid, comfort, flexibiliteit en toegankelijkheid belangrijke uitgangspunten in het ontwerp.

In het nieuwe behandelcentrum worden alle disciplines gericht op behandeling bijeengebracht. Prettig voor de samenwerking tussen de behandelaren, maar met name voor de cliënten die gebruikmaken van meerdere therapievormen. Onder andere fysio- en ergotherapeuten en de afdeling revalidatie krijgen hier hun nieuwe onderkomen. Ook de Libra-groep, eveneens gespecialiseerd in revalidatie en al gevestigd in het huidige St. Martinus, krijgt een plek in dit behandelcentrum.

De vijfgebouwen zullen voorzien worden van de nieuwste generatie led verlichting passend bij de functionaliteit van de diverse ruimten en afdelingen. Er is uiteraard gekozen voor hoogwaardige oplossingen van diverse A-merk fabrikanten. Kwaliteit, duurzaamheid,levensduur, sfeer, comfort en installatiegemak zijn speerpunten in dit project.

Graag bedanken we onze opdrachtgevers voor het vertrouwen in Pro-Light. Naar verwachting zal de nieuwbouw in het voorjaar van 2019 opgeleverd worden.Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang van dit prestigieuze project.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.