Skip to content

Nieuwe collega: Harold Jacobs

Datum:
Auteur:Pro-Light

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Pro-Light team wordt versterkt! Vanaf 1 maart verwelkomen we namelijk Harold Jacobs. Om de groei te faciliteren en onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn zal Harold, als medewerker inkoop -en logistiek, een belangrijke rol gaan vervullen.

Met zijn 50 jaar brengt Harold een schat aan ervaring met zich mee. Harold heeft de afgelopen 4 jaar gewerkt als teamleider logistiek bij Tops Filters en heeft daarvoor 17 jaar bij het bekende Smeets Offset in Weert gewerkt. Harold woont, samen met zijn vrouw en 2 dochters, in het pittoreske Hunsel. Hobbymatig is Harold vaak te vinden in zijn garage waar hij knutselt aan zijn Oldtimer.

Bij Pro-Light geloven we in het ontwikkelen van onze medewerkers. Daarom zal Harold 1 maart beginnen met een uitgebreide interne training en zullen we hem onderdompelen in de wereld van verlichting. We zijn uiteraard erg blij met de komst van Harold en zijn er van overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal gaan leveren aan (de groei van) Pro-Light.

Wij wensen Harold heel veel werkplezier !

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.