Skip to content

Lichtconcept Pro-Light voor Museum W

Datum:
Auteur:Pro-Light

Afgelopen week hebben we namens Museum W en Elektro Scheppers de opdracht ontvangen voor de levering van de verlichting voor het nieuwe Museum W in Weert. We zijn uiteraard erg trots op het feit dat we als lokale partij betrokken worden bij dit prestigieuze project.  Het museum zal, buiten functionele verlichting, vooral ingericht worden met 3-fase spanningsrailsystemen welke worden voorzien van speciale “museum” spots.

Door het toepassen van spanningsrail is men ten alle tijden flexibel om, afhankelijk van de collectie en stukken, te bepalen waar en hoe de spots bevestigd en gericht gaan worden. De spots hebben daarnaast een unieke eigenschap dat ze, op het armatuur zelf, manueel gedimd en gefocust kunnen worden. Dit is voor de beheerder en conservator  ideaal om (individuele) museumstukken en schilderijen naar wens en intensiteit uit te lichten. Verder zijn de spots uiteraard voorzien van de juiste hoogwaardige eigenschappen die men mag verwachten van spots die in dit soort omgevingen worden toegepast.

De komende maanden zullen we de eerste materialen en verlichting gaan uitleveren. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen……

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.