Skip to content

Kantoorverlichting door Pro-Light

Datum:
Auteur:Pro-Light

Pro-Light maakt onder andere lichtplannen en lichtberekeningen voor kantoren. Hierbij proberen wij een mooie mix te realiseren van algemene, functionele- en sfeerverlichting. Verlichting is een essentieel onderdeel van een goede werkomgeving en heeft ons inziens een tweeledige functie: functioneel en sfeervol. Een ander belangrijk aspect van (led)verlichting is de invloed op zaken zoals ook invloed op productiviteit, concentratie en maar ook op uw energiekosten.

De omgeving speelt een belangrijke rol in de keuze van de juiste verlichting voor uw kantoor. Vragen als; wat is de functie van de ruimte, hoe is de inval van daglicht en wat zijn de visuele taken. Maar ook vragen als, zijn er bestaande lichtlijnen die gebruikt kunnen worden en wat voor type plafond en ruimte hebben wij mee te maken, zullen beantwoord moeten worden om tot een juiste oplossing te komen.

Licht zorgt dat onze biologische klok geprikkeld wordt en heeft daardoor invloed op onze werkprestaties. Tevens is de werkomgeving van invloed op de mate van geluk van de medewerker. Gebrek aan daglicht en/of goede verlichting is een grote veroorzaker van concentratieverlies en vermoeidheid bij medewerkers. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat dagelijks werken met een te lage lichtsterkte concentratieproblemen, vermoeidheid en een slechter humeur oplevert. Daarnaast heeft verlichting ook effect op prestatie en efficiëntie. Akoestiek is ook van belang voor een prettige werkomgeving. Zowel verlichting als akoestiek zijn belangrijke elementen voor het realiseren van beleving van een ruimte.

Wilt u meer weten over kantoorverlichting of heeft u behoefte aan een lichtontwerp? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze lichtspecialisten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.