Skip to content

De ideale winstpakker voor ondernemer en milieu

Datum:
Auteur:Pro-Light

Pro-Light zag het LED product ontwikkelen tot een ideaal duurzaam product voor bedrijven. Juist nu valt er veel winst te behalen voor ondernemer en milieu.

Van pionier tot professional

Ruim 14 jaar geleden zagen we bij Pro-Light al welke kansen LED de maatschappij kon bieden. Ondanks de vele uitdagingen en tegenslagen in de begintijd van led verlichting, bleef Pro-Light geloven in deze markt. “Door hard te werken, te innoveren en te zoeken naar de juiste partijen doorstonden we jarenlang alle uitdagende fases in deze branche. We bleven volhouden, daar waar anderen afhaakten”. Inmiddels is Pro-Light een toonaangevende en onafhankelijke speler op het gebied van led verlichting. Van technische, architectonische tot decoratieve verlichting.

We zijn operatief in de meest uiteenlopende markten en industrieën en weten precies wat we onze klanten en relaties moeten bieden voor het beste resultaat. Namelijk 100% onafhankelijke kennis en kunde, persoonlijke benadering en vooral: hoogwaardige LED oplossingen van A-merk fabricaten.

Koploper in LED

We hebben ondertussen al vele mooie namen en partners aan ons klantenbestand mogen toevoegen,

LED, het ideale duurzame product

Waar jaren geleden LED nog in de kinderschoenen stond, is de technologie inmiddels met enorme sprongen vooruitgegaan. Steeds kortere terugverdientijden, subsidies en fiscale voordelen levert de overgang op LED ondernemers ook nog eens geld op. Eigenlijk is LED het ideale duurzame product, wat ook nog eens snel en éénvoudig te implementeren is en een veiligere en comfortabelere werkomgeving oplevert.

Overheidsverplichtingen

Je zou verwachten dat elke ondernemer inmiddels minimaal de simpele overstap naar LED verlichting heeft gemaakt. Niets is minder waar. Bij Pro-Light zien ze dat zelfs het verplichten van het nemen van energiebesparende maatregelen door de overheid aan vele ondernemers voorbij gaat evenals de bijbehorende informatieplicht.

De overheid heeft enkele jaren geleden het verkopen van kwikhoudende gasontladingslampen en halogeenverlichting verboden. We merken dat in veel hallen en werkplaatsen, in bijvoorbeeld de metaal -en maak industrie nog veel van deze lampen hangen. Wanneer hun voorraad op is zitten ze daar straks in het donker, met alle gevaren van dien”.

Kwaliteit en rendement

Het mag duidelijk zijn dat we niet meer om LED heen kunnen.  Echter valt of staat het rendement met de kwaliteit en het juist toepassen van de mogelijkheden van het product. We zien regelmatig dat er bij bedrijven wel LED is geïmplementeerd, maar dat de keuze van het product en de kwaliteit daarvan nooit het rendement oplevert dat hen is voorgerekend”. Ondanks dat de overstap naar LED vrij eenvoudig te realiseren is, is het verstandig om je vooraf goed te laten adviseren. Alleen dan levert de overstap naar LED enorme winst voor mens en milieu op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.