Skip to content

Daelzicht in Sittard kiest voor verlichting Pro-Light

Datum:
Auteur:Pro-Light

 

zichtas-nlPro-Light is gekozen als leverancier van de complete verlichting voor de nieuwbouw van het zorgcomplex van Daelzicht, gelegen in Ligne Zuid te Sittard. Begin 2016 zal er gestart worden met de implementatie van de verlichting i.s.m. Homij

Daelzicht is een zorgorganisatie met een gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Alle activiteiten en woonvoorzieningen zijn erop gericht de cliënten zoveel mogelijk te laten meedoen in de samenleving. De nieuwe multifunctionele accommodatie in hartje Sittard is hier bij uitstek voor geschikt. Er wordt dan ook 4.000 m2 ruimte gecreëerd voor zorgwoningen en dagopvang.

Dertig zorgwoningen
Daelzicht wordt gevestigd op de tweede en derde verdieping van het zuidblok, met de entree aan de Rijksweg Noord. Een belangrijk deel van de ruimte wordt ingenomen door dertig zorgwoningen. Deze zijn voorzien van een slaapkamer, badkamer en keuken. Voor elke tien woningen wordt een gezamenlijke woonkamer gerealiseerd.

Grote groepsruimte voor dagopvang
Naast de woningen komt op de derde verdieping een grote groepsruimte voor dagopvang. Al deze voorzieningen liggen rondom een grote binnentuin op de tweede verdieping. Op de derde verdieping komt bovendien een groot zonneterras.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.