Skip to content

Bezoek aan Wever & Ducre

Datum:
Auteur:Pro-Light

Afgelopen week kregen Fleur, Laura en een groep van vijftien interieurarchitecten en -ontwerpers de exclusieve kans om Wever & Ducre, een prominente partner en fabrikant van Pro-Light, te bezoeken. Wever & Ducre, bekend om hun prachtige en hoogwaardige design armaturen, speelt een belangrijke rol in de verlichting van residentiële, hospitality en kantoorprojecten.

 

Wever & Ducre 3

 

Het tweedaagse evenement bood een diepgaande blik in de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf. De gasten kregen de gelegenheid om de nieuwste producten te bekijken, deel te nemen aan trainingen, en lokale verlichtingsprojecten te bezoeken. Ook werd een exclusieve rondleiding gegeven door het indrukwekkende kantoor en magazijn van Wever & Ducre.

 

Wever & Ducre 4

 

Naast de educatieve activiteiten was er ook voldoende ruimte voor de inwendige mens. Beide dagen werden afgesloten met een heerlijk diner, waarbij de gasten konden genieten van goede gesprekken en uitstekend eten. Dit zorgde voor een perfecte afsluiting van de drukke dagen.

 

 

De deelnemers vertrokken met nieuwe ideeën en inspiratie. Dit evenement was niet alleen een kans om te leren over de nieuwste trends, maar ook om te netwerken met collega’s en te genieten van de gastvrijheid van Wever & Ducre.

We bedanken onze relaties voor hun aanwezigheid en Wever & Ducre voor de goede zorgen en gastvrijheid!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.