Skip to content

Gemeenschapshuis Baexheimerhof

Gemeente Leudal heeft Pro-Light benaderd om een lichtplan te maken voor Gemeenschapshuis Baexheimerhof. In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt Baexheimerhof volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen tot 1200 personen. Een heerlijk diner, bruiloft, jubileum of personeelsfeest, receptie of een familiereünie. Een warm/koud buffet of een authentieke Limburgse koffietafel. Dat was dan ook direct de uitdaging voor ons, de verschillende zalen zijn multifunctioneel voor verschillende evenementen. Hier dient de verlichting op in te spelen.

Na een lang adviestraject hebben wij een oplossing bedacht met indirecte en directe RGB-W verlichting. Aangevuld met twee grote vierkanten op basis van 3 Fase spanningsrail oplossing, voorzien van hoogwaardige richtspots. Zodoende kunnen accenten gelegd worden op bijvoorbeeld de prachtige muurprint. Alles is aan te sturen middels een gebruiksvriendelijk DMX bedieningspaneel of kan gekoppeld worden aan de muziekinstallatie zodat de kleuren kunnen “meebewegen” op de muziek.
Het lichtconcept zorgt voor een oplossing die toepasbaar is voor ieder evenement, van presentatie tot een carnavalsfeest.

Wij bedanken Gemeente Leudal, Dierx Electro en Bouwbedrijf Geelen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Locatie

Nieuwsbrief

Op de hoogte worden gehouden van onze meest recente projecten?

Meest recente projecten

Lenssen Mannenmode - Mierlo
MCM - Liessel
Luxe woonvilla - Eindhoven
Verhoeven International - Maarheeze

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En ontvang iedere maand ons laatste nieuws!

Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.